Prva stran

Zgodovina

Olivno ali oljčno

Vrste olj

Uporaba v kuhinji

Taggiasca oliva

Zdravje

Mediteranska prehrana

Zaščitena označba porekla

Corporazione dei Mastri Oleari

Frantoio di Sant'Agata d'Oneglia di Mela

Recepti

Zanimivo

O nas

kozmetika DI NATURA

Slastno po okusu in kot neskončen vir dobrega počutja je bilo olivno olje vedno zaveznik lepote. Dragocena aktivna sestavina v olju vsebuje lipoproteine, fitosterole in tokoferole (vitamin E), ki igrajo pomembno vlogo pri zaščiti kože in delujejo kot blažilno sredstvo, tonik in mehčalec kože. Zaradi antioksidantskih lastnosti ekstra deviškega olivnega olja, njegova uporaba v kozmetiki kot sestavina obraznih mask ali kozmetičnih losjonov, izboljšuje izgled kože in las.

Kozmetična linija »Di Natura« je rezultat izkušenj Frantoia Sant'Agata d'Oneglia v ohranjanju lepote na naraven način. Vse kreme za obraz, telo in vsi izdelki za osebno higieno vsebujejo dragocene aktivne sestavine vrhunsko kvalitetnega ekstra deviškega olivnega olja.


Linija za obraz

hidratantna krema za obraz, hranljiva krema za obraz in čistilno mleko za obraz pomagajo ohranjati elastičnost in svežino kože z ohranjanjem vlažnosti. Artikli so primerni za zrelo kožo, lahko pa se koristno uporabljajo tudi za mlajšo, zdravo kožo, kadar je izpostavljena neprijetnim vplivom iz okolja.

KOZMETIKA Z EKSTRA DEVIŠKIM OLIVNIM OLJEM ZA OBRAZ


Linija za telo

losion za roke in losion za telo sta bila ustvarjena za trenutke posvečene negi telesa. Ta dva artikla naj se za harmonično in sijočo kožo uporabljata redno.

KOZMETIKA Z EKSTRA DEVIŠKIM OLIVNIM OLJEM ZA TELO


Linija za osebno nego

hranilni šampon, tekoče milo za obraz in telo, ter trda mila, imajo lastnost pomirjanja in obnavljanja. Odstranjujejo toksine in onesnaževalce, globinsko očistijo kožo, koži pomagajo dihati, ohranjajo mehkobo, vlažnost in gladkost.

KOZMETIKA Z EKSTRA DEVIŠKIM OLIVNIM OLJEM ZA OSEBNO NEGO


KOZMETIKA Z EKSTRA DEVIŠKIM OLIVNIM OLJEM - PAKET