Prva stran

Zgodovina

Olivno ali oljčno

Vrste olj

Uporaba v kuhinji

Taggiasca oliva

Zdravje

Mediteranska prehrana

Zaščitena označba porekla

Corporazione dei Mastri Oleari

Frantoio di Sant'Agata d'Oneglia di Mela

Proizvodi v naši ponudbi

Recepti

Zanimivo

O nas

Povezave

NAROČILO

paprika in čebula v ekstra deviškem olivnem olju

Za vse ljubitelje intenzivnejših okusov

Ljubitelji vloženih čebul bodo presenečeni, kako lahko ekstra deviško olivno olje vpliva na okus čebule. Vrhunsko!

Na videz podobne paprike že obstajajo, vendar ko poskusite najboljšo, potem ostalih ne morete več zaužiti. Paprika postane pekoča šele po zaužitju in ne moti bogato paleto močnih okusov. 

Paprike so pripravne za razvajanje in počasno uživanje, zato dopustite, da se močni okusi izrazijo!


spletna trgovina