Prva stran

Zgodovina

Olivno ali oljčno

Vrste olj

Uporaba v kuhinji

Taggiasca oliva

Zdravje

Mediteranska prehrana

Zaščitena označba porekla

Corporazione dei Mastri Oleari

Frantoio di Sant'Agata d'Oneglia di Mela

Proizvodi v naši ponudbi

Recepti

Zanimivo

O nas

Povezave

NAROČILO

omake Pesto Ligure in Pesto Rosso

Najboljši Pesto, kar jih premore trg: nepasteriziran, osnova je EDOO, bazilika z ZOP (zaščiteno označbo porekla) Genovese, dodan je Parmigiano Reggiano zorjen 30 mesecev, pinjole, lešniki, česen… Naraven, domač okus, ker ne vsebuje konzervansov, barvil in zgoščevalcev.

Za ljudi, ki ne prenesejo česna, je v ponudbi tudi Pesto Ligure brez dodanega česna.

omake Pesto Ligure vsebujejo:
- baziliko Genovese ZOP (edina bazilika s kakovostnim znakom ZOP) 44 %;
- ekstra deviško olivno olje 42 %;
- parmezan (Parmigiano Reggiano zorjen 30 mesecev);
- pinjole;
- lešnike;
- morsko sol;
- začimbe.

omake Pesto Rosso vsebujejo:
- ekstra deviško olivno olje;
- paradižnik;
- baziliko;
- beluše;
- sir;
- origano;
- česen;
- začimbe.

Omake se odlične na testeninah, njokih in krompirju.


spletna trgovina